Herfinanciering


Wat is herfinancieren? Simpel gezegd: de bestaande financiering wordt afbetaald met een nieuwe financieringsmix met gunstigere voorwaarden. Hendriksen Corporate Finance heeft ruime ervaring op het gebied van herfinancieren. Benieuwd hoe wij je kunnen begeleiden met een herfinanciering? Neem contact met ons op: vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Wat is het voordeel van herfinancieren?

Het belangrijkste voordeel is kostenbesparing. Daarnaast kunt u met één lening verschillende leningen aflossen mocht je meerdere over meerdere financieringen beschikken. Het zorgt voor rust en overzicht.

Wanneer is het verstandig om herfinanciering te onderzoeken?

Stel: je hebt enkele jaren geleden dure leningen afgesloten omdat je niet in aanmerking kwam voor een bancaire lening. Door groei van jouw onderneming beschik je inmiddels over een goede omzet, winst, cashflow en is de solvabiliteit verbeterd. Voor financieringsverstrekkers ben je aantrekkelijker geworden omdat je nu een lager risicoprofiel hebt dan voorheen. Op dat moment is het raadzaam om herfinanciering te onderzoeken.

Gratis whitepaper?

Wil je graag meer informatie over het herfinancieren van leningen of over bijvoorbeeld het herstructureren van een organisatie? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Kom met ons in contact

Onze adviseur Cor Jan Verkerk helpt je graag verder. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.