Hoe herken ik een goede boekhouder?

Vraag jij je ook wel eens af: “Hoe herken ik een goede boekhouder”. Begrijpelijk! Er is veel keus en verschillende aspecten die je keuze beïnvloeden. Hieronder geven we je vier punten die volgens ons belangrijk zijn in het herkennen van een goede boekhouder. 


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

  1. Een goede boekhouder toont interesse in jouw onderneming. Het is daarnaast belangrijk dat je niet zomaar een boekhouder aanneemt die zegt “het prima te kunnen”. Ga voor een specialist en iemand die bewezen kennis van zaken heeft.
  2. Zorg ervoor dat je een vast contactpersoon krijgt toegewezen. Als je een vast contactpersoon hebt maakt dit de communicatie efficiënt, direct en effectief. Jullie zitten op één lijn en je adviseur weet de achtergrondinformatie over jouw onderneming om bijvoorbeeld vragen goed te beantwoorden. Vraag daarom ook altijd of je bij jouw administratiekantoor een vast contactpersoon krijgt, want dit is lang niet overal zo. De toegevoegde waarde van een vast aanspreekpunt is groot, daarom hebben ook al onze klanten een persoonlijk adviseur waar ze altijd bij terecht kunnen.
  3. Bij een goede boekhouder kun je een fixed price afspreken waardoor je niet over je budget heen gaat. Transparantie in de prijsopbouw is belangrijk en vanzelfsprekend bij een goede boekhouder.
  4. Een goede boekhouder kan zijn expertise bewijzen. Het belangrijk om niet zomaar een boekhouder in de armen te nemen en zeker niet alleen op de prijs af te gaan. Goedkoop kan duurkoop worden. Kijk daarom ook naar de bestaande klantenportefeuille, de service en eventueel de genoten opleidingen van de boekhouder.

Lees klantverhalen, interessante artikelen en , leer onze collega’s kennen.

Bekijk onze partners voor nog meer expertise.


Ben jij op zoek naar een boekhouder of accountant en wil je weten of we een match zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 – 62 99 00 of door een e-mail te sturen naar info@hendriksen.nl. Een  adviesgesprek aanvragen kan ook: klik daarvoor op onderstaande button.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

G.J. (Gerbert-Jan) Hendriksen AA/RB

Directie / Accountant

L.J.C. (Chris) Rikhof AA

Directie / Accountant

G. (Gerrit) Hendriksen

Directie

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.