Wat kost een boekhouder?

Er is veel keus als je op zoek bent naar een boekhouder. Maar wat kost een boekhouder nou eigenlijk? De kosten voor een boekhouder variëren en zijn gebaseerd op de ervaring en de genoten opleiding van de boekhouder. De kosten liggen gemiddeld tussen de 40 en 70 euro per uur.

Wil je zeker weten dat je niet te veel betaalt? Dan hoef niet per se de goedkoopste boekhouder te kiezen. Goedkoop kan namelijk ook duurkoop worden! Je bent namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor jouw administratie/boekhouding. Ook als jouw boekhouder fouten maakt, ben jij als ondernemer aansprakelijk voor zijn fouten.

Wij raden je aan om een maximaal bedrag per jaar af te spreken, een fixed price, waar jouw boekhouder niet overheen gaat. Hierdoor heb je grip op de kosten die je boekhouder maakt en blijf je zeker binnen budget.


Leer onze ondernemers kennen!


Ben jij op zoek naar een boekhouder of accountant en wil je weten of we een match zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 – 62 99 00 of door een e-mail te sturen naar info@hendriksen.nl. Een adviesgesprek aanvragen kan ook: klik daarvoor op onderstaande button.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

G.J. (Gerbert-Jan) Hendriksen AA/RB

Directie / Accountant

L.J.C. (Chris) Rikhof AA

Directie / Accountant

G. (Gerrit) Hendriksen

Directie

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.