Hendriksen: jouw accountant in Buurse

Als ondernemer in Buurse wil je bezig zijn met dát waar jij goed in bent. Maar daarnaast heb je ook je boekhouding, salarisadministratie en belastingaangiften te doen. Jouw Hendriksen-accountantskantoor neemt dat werk uit handen én bewaart ook het overzicht. We wijzen je op kansen en bedreigingen en geven concrete adviezen, in plaats van conclusies achteraf.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Wat kan een accountant in Buurse voor mij betekenen?

  • Wij stellen vast wat jouw kritische succesfactoren zijn.
  • Wij presenteren regelmatig tussentijdse cijfers.
  • Wij maken een liquiditeitsplanning zodat je niet verrast wordt door jouw kaspositie.
  • Wij maken een prognose en houden de vinger aan de pols.

 

Administratieve dienstverlening

Wanneer je zelf de administratie geautomatiseerd verwerkt, kunnen wij je daarbij ondersteunen. Bij vragen over jouw boekhoudpakket of over de manier van inboeken staat Hendriksen klaar met advies. En ben je (tijdelijk) niet in de gelegenheid zelf je administratie te verwerken, dan verzorgen wij dat voor jou.

 

Een accountant als ondernemerspartner: zorgeloos ondernemen

Je adviseur volgt veranderingen in jouw branche op de voet en begrijpt de context van jouw onderneming in Buurse als geen ander. Je adviseur is als een sparringpartner, businesspartner of coach. Hij of zij stelt de juiste (kritische) vragen en legt, indien gewenst, contacten met interessante partijen uit ons netwerk. Daardoor groeien jij en jouw onderneming.

Je vindt ons altijd dichtbij

Wil je vrijblijvend met ons kennismaken? Onze adviseurs in Enschede staan voor je klaar. Bel ons op 053 – 431 24 23. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Maak een afspraak

Gratis whitepapers

Op zoek naar informatie over vennootschapsbelasting, een auto van de zaak, het aannemen van personeel of over bedrijfsoverdracht? Download dan onze gratis whitepapers.

Whitepapers Downloaden

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur