Accountant Emmen


Jij wilt je richten op je onderneming en niet met randzaken bezig zijn. Herkenbaar? Laat je boekhouding dan doen door een accountant die weet wat jij als ondernemer in Emmen nodig hebt. Hendriksen is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Ondernemerschap zit in ons bloed en wij weten door onze eigen ervaringen wat ondernemers nodig hebben. Dus ben jij op zoek naar een Accountant Emmen? Bezoek dan eens ons accountantskantoor in Hardenberg. We houden het graag laagdrempelig, dus bij ons staat de deur altijd voor je open. Onze specialisten staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Ons kantoor is altijd dicht bij onze lokale ondernemers, wij hebben in Twente meerdere vestigingen. Ons doel is klanten inspireren en motiveren door kennis te delen en verder te kijken dan de cijfers die op je jaarrekening te zien zijn.

Adviesgesprek aanvragen

Benut jij wel al je kansen?

Bij Hendriksen verkopen we geen jaarrekeningen, wij geven je nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij zijn een hecht familiebedrijf en we vinden het belangrijk dat ondernemers worden geïnformeerd zodat zij tijdig kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Heb jij daarom een accountant Emmen nodig die je echt verder helpt? Kies er dan voor om met een accountant in zee te gaan die gespecialiseerd is in jouw branche en geeft om jou als ondernemer en je onderneming. Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming.

Inspireren en kennis delen

Door inspiratie en nieuwe kennis komen doelen ineens binnen handbereik. Onze adviseurs volgen jouw branche op de voet en begrijpen jouw wereld als geen ander. Wij spreken je daarom graag meerdere keren per jaar om actuele ontwikkelingen en tips met je door te nemen. Wij coachen je als het ware gedurende het gehele jaar. Stellen de juiste (kritische) vragen en brengen je in contact met interessante partijen uit ons netwerk. 100% klanttevredenheid is wat wij nastreven. Hierbij hoort ‘elkaar scherp houden’ en ‘kennisdeling‘. Naast onze eigen kennis hebben wij ook een aantal strategische partners zoals Höge & Berghaus om ook ondernemers die wonen- en/of werken in Duitsland van het meest rendabele advies te voorzien.

Adviesgesprek aanvragen

Accountant Drenthe, Accountant Emmen, accountant hardenberg, Accountant Kampen

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider / Accountant

G. (Gert) Blootens AA

Accountant / Adviseur MKB