Hendriksen: jouw accountant in Enschede

Als ondernemer in Enschede wil je bezig zijn met dát waar jij goed in bent. Maar daarnaast heb je ook je boekhouding, salarisadministratie en belastingaangiften te doen. Jouw Hendriksen-accountantskantoor neemt dat werk uit handen én bewaart ook het overzicht. We wijzen je op kansen en bedreigingen en geven concrete adviezen, in plaats van conclusies achteraf.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

KANSEN BENUTTEN MET HENDRIKSEN

Bij Hendriksen kijken we door een strategische bril naar jouw boekhouding. Samen met onze specialisten op het gebied van boekhouding, financiering, subsidies en belastingen, helpen wij jou zo het maximale uit jouw bedrijf te halen. Van warrige cijfers maken wij bruikbare adviezen waar jij verder mee kunt. Wij bieden gespecialiseerd advies voor Enschedese ondernemers in onder andere deze branches:

 

Deneco

Voor veel ondernemers in Enschede en omgeving is Duitsland een belangrijke afzetmarkt. Mogelijk doe je er al zaken, of denk je eraan om een bedrijf op te richten in Duitsland. Het liefst breng je dan jouw boekhouding en bedrijfsadvies onder bij één partij. Met deneco bieden wij daar een oplossing voor. Samen met belastingadvieskantoor Hoge & Berghaus uit Ahaus (Duitsland) ondersteunen wij grensoverstijgende ondernemingen. Bij deneco zit je met Nederlandse en Duitse adviseurs aan één tafel. Wel zo handig: onze Duitse adviseurs spreken gewoon Nederlands.

Adviesgesprek aanvragen bij deneco

Afspraak maken?

Wil je vrijblijvend met ons kennismaken? Onze adviseurs in Enschede staan voor je klaar. Bel ons op 053 – 431 24 23. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Maak een afspraak

Gratis whitepapers

Op zoek naar informatie over vennootschapsbelasting, een auto van de zaak, het aannemen van personeel of over bedrijfsoverdracht? Download dan onze gratis whitepapers.

Whitepapers Downloaden

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

M.W. (Marcel) Balvers

Adviseur MKB

E.C.G. (Edwin) Gasthuis RPP

Specialist Salaris & HR Advies.