Accountant Hengelo

Is je administratie niet volledig of doe je te laat aangifte? Dan kan dit tot (fikse) boetes leiden. Een geordende administratie is daarom erg verstandig, en hier zorgt een accountant voor. Naast de verplichtingen van de fiscus geeft een geordende administratie je natuurlijk ook inzicht in hoe je onderneming ervoor staat. Wat zijn je inkomsten, zijn er onbetaalde facturen en pas je alle mogelijke aftrekposten toe? In je administratie staat dit allemaal op een rij. Als ondernemer is deze informatie waardevol, omdat je hiermee groei kunt realiseren of je liquide positie kunt verbeteren. Heb jij geen tijd om je te verdiepen in alle fiscale voordelen waar je als ondernemer recht op hebt? Of vind je de materie te complex? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van de adviseurs van Hendriksen. Met meerdere vestigingen in Twente zijn voor jou als Hengelose ondernemer altijd in de buurt.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Wanneer heb je een accountant nodig?

Ben je als groot bedrijf gevestigd in Hengelo, dan heb je altijd een accountant nodig. Grote bedrijven hebben namelijk een goedgekeurde accountantsverklaring nodig bij de jaarrekening. Voldoet een bedrijf aan twee van de drie volgende voorwaarden, dan heeft dit bedrijf een goedgekeurde accountantsverklaring nodig:

  • meer dan € 12 miljoen omzet;
  • meer dan € 6 miljoen balanstotaal;
  • vijftig of meer medewerkers (fte) in dienst.

Als zzp’er of kleine ondernemer heb je die verklaring niet nodig en ben je dus niet verplicht om met een accountant te werken, maar je doet er wel verstandig aan. Er zijn veel (fiscale) regels waar je mee te maken krijgt in je administratie en door de verschillende cao’s voor de kleine ondernemer wordt de administratie al snel een complex verhaal. Maak je fouten in je administratie, dan kan dit leiden tot boetes en dit willen we bij Hendriksen voor iedere ondernemer voorkomen. En naast het feit dat je met een accountant aan de zijlijn fouten in je administratie minimaliseert, bespaart het je ook tijd als je een accountant inschakelt. Daardoor heb je meer tijd om na te denken over de toekomst van je onderneming of om bijvoorbeeld marketingplannen uit te werken.

Een accountant in Hengelo die naast jou als ondernemer staat

Met actuele cijfers in een online dashboard maken we jouw KPI’s inzichtelijk. Je stuurt op actuele cijfers en je krijgt dus voorstellen van je accountant, in plaats van conclusies achteraf. Op deze proactieve houding kun jij rekenen bij Hendriksen. Al meer dan zestig jaar zijn wij de professionele partner van vele ondernemers uit Hengelo. Naast dat wij hun administratie verzorgen, denken we strategisch met ze mee. Laat ons ook met jou meedenken en je administratie op orde brengen.

Een accountant met een vooruitziende blik

Tast niet langer in het duister en krijg heldere informatie als (startende) ondernemer. Geen vakjargon, maar duidelijke taal die jij begrijpt. Doordat je regelmatig contact hebt met je adviseur over nieuwe wet- en regelgevingen weet jij altijd waar je aan toe bent. Ook gebruiken we slimme bankkoppelingen, zodat facturen automatisch worden betaald en in je boekhoudprogramma komen. Benieuwd hoe we jou en je Hengelose onderneming ontzorgen en naar meer rendement helpen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Accountant Enschede, Accountantskantoor Enschede, Accountant Haaksbergen, Accountant Hengelo