Accountant Hengelo? Hendriksen in Enschede

Als ondernemer in Hengelo wil je bezig zijn met dát waar jij goed in bent. Jouw Hendriksen-accountant in Enschede zorgt ervoor dat jij je niet hoeft bezig te houden met de boekhouding, belastingaangiften of salarisadministratie. Daarnaast wijzen we je op kansen en bedreigingen en geven we concrete adviezen waar jij mee vooruit kan. Zo haal je meer rendement uit jouw onderneming.

Adviesgesprek aanvragen

Wat kan een accountant in Hengelo voor mij betekenen?

  • Wij stellen vast wat jouw kritische succesfactoren zijn.
  • Wij presenteren regelmatig tussentijdse cijfers.
  • Wij maken een liquiditeitsplanning zodat je niet verrast wordt door jouw kaspositie.
  • Wij maken een prognose en houden de vinger aan de pols.

 

Administratieve dienstverlening

Wanneer je zelf de administratie geautomatiseerd verwerkt, kunnen wij je daarbij ondersteunen. Bij vragen over jouw boekhoudpakket of over de manier van inboeken staat Hendriksen klaar met advies. En ben je (tijdelijk) niet in de gelegenheid zelf je administratie te verwerken, dan verzorgen wij dat voor jou.

 

Een accountant als ondernemerspartner: zorgeloos ondernemen

Je adviseur volgt veranderingen in jouw branche op de voet en begrijpt de context van jouw onderneming in Hengelo als geen ander. Je adviseur is als een sparringpartner, businesspartner of coach. Hij of zij stelt de juiste (kritische) vragen en legt, indien gewenst, contacten met interessante partijen uit ons netwerk. Daardoor groeien jij en jouw onderneming.

Kom met ons in contact

Je vindt ons kantoor in Enschede aan de Auke Vleerstraat op 10 minuutjes van Hengelo. Onze adviseurs staan voor je klaar: bel ons op 053 – 431 24 23. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Maak een afspraak

Gratis whitepapers

Op zoek naar informatie over vennootschapsbelasting, een auto van de zaak, het aannemen van personeel of over bedrijfsoverdracht? Download dan onze gratis whitepapers.

Whitepapers Downloaden

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

M.W. (Marcel) Balvers

Adviseur MKB

E.C.G. (Edwin) Gasthuis RPP

Specialist Salaris & HR Advies.