Accountant Hengelo


Accountant in Hengelo nodig? Dan ben je bij Hendriksen aan het juiste adres. Wij zijn een hecht familiebedrijf dat is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Ondernemerschap zit al generaties lang in ons bloed. Wij staan graag voor u klaar. Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, waardoor we als geregistreerd AA-accountant jouw bedrijf van een passend en proactief financieel advies voorzien. Weet waar je aan toe bent door onze transparante aanpak en communicatie. 

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Denkt jouw accountant in Hengelo wel strategisch mee?

De jaarrekening was vroeger het ‘basisproduct’ van de accountant. Uiteraard verzorgen wij het samenstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekeningen nog steeds graag. Veel belangrijker vinden wij het om je aan de hand van actuele cijfers te wijzen op trends en ontwikkelingen binnen jouw organisatie waar je iets mee kunt. Deze informatie levert jou direct meer rendement op. Heb jij daarom een Accountant Hengelo nodig die je echt verder kan helpen? Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming.

Wat doet een accountant in Hengelo voor jou?

Je persoonlijk adviseur volgt jouw branche op de voet. Hij of zij begrijpt waar jouw behoeftes liggen en weet hoe je deze kunt vervullen. Wij spreken je daarom graag meerdere keren per jaar om actuele ontwikkelingen en tips met je door te nemen. Je heb het hele jaar door een business- en/of sparringpartner. Wij stellen kritische vragen en brengen je in contact met partijen uit ons netwerk. We werken intern veel samen met in-house specialisten zoals salaris- en HR professionals en juristen.

Hoe onderneem je met minder zorgen?

  • Samen kijken we waar jouw succesfactoren liggen, en die optimaliseren we;
  • Tussentijdse cijfers presenteren we je regelmatig;
  • Je wordt niet verrast door jouw kaspositie, doordat wij een liquiditeitsplanning maken;
  • Wij presenteren regelmatig tussentijdse cijfers;
  • Met een goede prognose en monitoring houden we de vinger aan de pols.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Accountant Enschede, Accountantskantoor Enschede, Accountant Haaksbergen, Accountant Hengelo

A. (Arjan) Winkelman AA

Kantoorleider