Gevonden! Jouw accountant in Hoogeveen


Heb jij een onderneming in of om Hoogeveen? Bezoek dan onze vestiging in Zuidwolde of Hardenberg. Hendriksen Accountants en Adviseurs is een middelgroot familiebedrijf waar je profiteert van laagdrempelig contact met jouw adviseur én beschikt over korte lijnen naar onze verschillende specialisten in belastingadvies, financieringsadvies, salaris- en personeelsadvies en meer.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

WAT KAN EEN ACCOUNTANT IN HOOGEVEEN VOOR MIJ BETEKENEN?

Als drukke ondernemer is het soms lastig om je boekhouding op orde te houden, terwijl je wel inzicht wilt hebben in de prestaties van je onderneming. Of het nu gaat om investeringen, efficiëntie van bedrijfsprocessen of het maken van jaarrekeningen en aangiftes, wij begrijpen dat je hier zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Daarom zijn wij er voor jou. Wij zijn de experts in boekhouding en zorgen dat jij je volledig kunt concentreren op wat jij het beste doet: jouw onderneming runnen. Wij bieden gespecialiseerd advies voor ondernemers in onder andere deze branches:

 

ALTIJD DICHTBIJ; IN ZUIDWOLDE en Hardenberg

Je vindt onze kantoren altijd in de buurt. Zo zijn wij onder andere gevestigd in Zuidwolde en Hardenberg. Neem contact met ons op via 0546 – 62 99 00 om direct een afspraak te maken of vraag hieronder een kosteloos adviesgesprek aan. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider / Accountant

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance

W. (Wim) Potgieter RBc

Adviseur MKB

M. H. (Martin) van Delden AA

Accountant / Kantoorleider