Accountant in Lochem


Ben jij ondernemer in Lochem en zoek je een accountant die jou met concrete adviezen aan meer rendement helpt? Hendriksen in Rijssen brengt je verder. Wij houden je scherp en denken met je mee op gebied van boekhouding, automatisering, financiering, fiscaliteit, naleving van wet- en regelgeving en personeel. Plan een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Kansen benutten met Hendriksen

Als ondernemer wil je natuurlijk weten hoe je bedrijf er financieel voorstaat, maar hier heb je niet altijd de benodigde kennis en tijd voor. Hendriksen Accountants en Adviseurs helpt je hierbij jouw boekhouding op orde te houden, belastingaangiftes voor te verzorgen en jou advies te geven over hoe je je geld het beste kunt beheren. Hierdoor kun jij je richten op dat wat je het liefste doet: ondernemen. Wij bieden gespecialiseerd advies voor ondernemers in onder andere deze branches:

 

Korte lijnen bij een middelgroot familiebedrijf

Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor, toch zijn de lijntjes bij ons kort. Contact met onze adviseurs is laagdrempelig en vertrouwd. Daarnaast profiteer je ook van de specialisaties binnen onze organisatie. Je kunt bij ons terecht voor onder andere jouw boekhouding, de loonadministratie voor jouw personeel, fiscaal advies voor jou als dga en financieringsadvies voor jouw nieuwe bedrijfsmachine.

 

Kom met ons in contact

Onze adviseurs in Rijssen helpen je graag verder. Bel ons op 0548 – 53 50 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

 

J.W. (Wim) Lohuis

Adviseur MKB

mr. M.H. (Marko) Wiggers

Belastingadviseur