Accountant Oldenzaal

De belastingregels voor ondernemers zijn verschillend ten opzichte van die van particulieren. De inkomsten van een onderneming staan niet vast en daardoor is het totaalplaatje veel bewerkelijker. Door de administratie aan een accountant uit te besteden, hoef jij je niet te verdiepen in allerlei fiscale zaken. Denk hierbij aan het afschrijven van bedrijfsmiddelen, de btw-aangifte, de bijtelling van de bedrijfsauto of relevante aftrekposten. Je hebt alles georganiseerd en goed geregeld. De tijd die je hiermee bespaart steek jij weer in het runnen van je Oldenzaalse bedrijf, het vinden van (nieuwe) klanten en het realiseren van groei.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Wanneer heb je een accountant nodig?

Het uitbesteden van je administratie aan een accountant is als zzp’er of kleine ondernemer niet verplicht. Grote bedrijven zijn hiertoe wel verplicht, aangezien zij een goedgekeurde accountantsverklaring bij de jaarrekening moeten voegen. Dit geldt niet voor zzp’ers, maar ook als zzp’er is het verstandig om je administratie aan een professional uit te besteden. Je bespaart hiermee een hoop tijd en mogelijk zelfs geld! Een geordende administratie is bovendien noodzakelijk voor een kloppende aangifte inkomstenbelasting. Word je gecontroleerd door de Belastingdienst? Dan wil je alle afschriften en bonnen compleet hebben en niet moeten zoeken naar de juiste documenten.

Een accountant in Oldenzaal die naast jou als ondernemer staat

Al meer dan zestig jaar zijn wij de professionele partner van vele ondernemers in Oldenzaal – grote én kleine bedrijven. Naast het verzorgen van de administratie denken we als accountant strategisch met ze mee. Laat ons ook met jou meedenken en je administratie op orde brengen. We gebruiken daarbij slimme bankkoppelingen, zodat facturen automatisch worden betaald en in je boekhoudprogramma komen. Daarnaast maken we je actuele cijfers inzichtelijk met dashboards gericht op jouw KPI’s.

Een betrouwbare accountant in Oldenzaal

Als (startende) Oldenzaalse ondernemer tast je misschien in het duister en ben je vooral op zoek naar heldere informatie. De adviseurs van Hendriksen praten niet in vakjargon en communiceren op een constructieve manier. Dit houdt in dat de adviseurs to-the-point zijn, waardoor jij meteen weet waar je aan toe bent. Daarnaast wordt de proactieve houding van onze adviseurs erg gewaardeerd door onze klanten. Door het gebruik van dashboards met real-time informatie en regelmatig contact met je adviseur over nieuwe wet- en regelgevingen, ben jij altijd op de hoogte. Wij zijn een accountantskantoor dat je belt met voorstellen en niet met conclusies achteraf.

Proactief advies van jouw accountant

Benieuwd van welk proactief advies wij jou voorzien? En hoe we je administratie volledig digitaliseren en automatiseren zonder dat je zelf het overzicht in je administratie kwijtraakt? Vraag dan hieronder een adviesgesprek aan – bijvoorbeeld bij ons op locatie in Oldenzaal.

Adviesgesprek aanvragen

Accountant Oldenzaal

 

M.M. (Mathijs) Loohuis AA

Kantoorleider / Accountant