Hendriksen: jouw belastingadviseur in Haaksbergen


Belastingvoordelen mislopen? Dat vinden we zonde. Toch overkomt het veel ondernemers. Reden hiervoor is de complexe materie van de belastingen en het gebrek aan tijd om daarin te duiken. Hendriksen verzorgt de belastingen van jou én jouw onderneming. Zo maken we de weg vrij voor meer rendement en kun jij erop vertrouwen dat geen enkele kans onbenut is gelaten. Dat maakt Hendriksen de ideale belastingadviseur in Enschede en omgeving.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

Wel aftrekbaar, niet aftrekbaar? Ondanks dat de aangifte inkomstenbelasting voor een deel vooraf is ingevuld, blijft het lastig. “Hoe zorg ik ervoor dat mijn aangifte klopt en aan de regels voldoet, maar dat ik tegelijkertijd geen voordelen onbenut laat?” Onze fiscalisten in Enschede voorzien jou van concreet belastingadvies en regelen de aangifte van A tot Z.

Estate planning

Weet je eigenlijk wel zeker dat je het door jouw opgebouwde vermogen zo voordelig mogelijk overdraagt aan jouw erfgenamen? Wij brengen jouw situatie in kaart en optimaliseren jouw huwelijkse voorwaarden en testament. Wat jouw wensen ook zijn, samen met jou zorgen wij voor een gestructureerd en fiscaal optimaal toekomstplan.

Hendriksen Duitsland Desk

Ondernemen over de grens in Duitsland biedt veel kansen, maar het brengt ook veel fiscale uitdagingen met zich mee. Onze Duitsland Desk helpt jou verder. Door onze samenwerking met belastingadvieskantoor Hoge & Berghaus te Ahaus, kunnen wij jou voorzien van een alomvattend belastingadvies voor beide kanten van de grens.

Afspraak maken?

Wil je vrijblijvend met ons kennismaken? Onze belastingadviseurs staan voor je klaar in Enschede. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Maak een afspraak

Gratis whitepapers

Op zoek naar informatie over vennootschapsbelasting, een auto van de zaak of over de do’s en don’ts van schenkingen? Download dan onze gratis whitepapers.

Whitepapers Downloaden

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur