Bieden van management ondersteuning

Jij wil toch ook je bedrijfsvoering verbeteren? Als ondernemer zijn er veel ballen die je hoog moet houden. Een veranderende markt en opkomende trends zetten resultaten onder druk en dwingen jou om scherp te zijn en blijven. Heb jij moeite om een strategie daadwerkelijk uit te voeren? Voor deze situaties of bij deze problemen helpt Hendriksen Corporate Finance jou bij het verbeteren van de bedrijfsvoering door management ondersteuning te bieden. Hoe verhoog jij het rendement? Hoe optimaliseer jij workflows? En, is jouw financieringsstructuur optimaal? Wij helpen en adviseren jou, zodat jij met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat!


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

De adviezen die Hendriksen Corporate Finance verstrekt zijn uiteenlopend en hebben betrekking op onder andere:

  • Het maximaliseren van het rendement van je onderneming;
  • Het inventariseren van brancheontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor jouw bedrijfsvoering;
  • Het benutten van automatiserings- en digitaliseringsmogelijkheden;
  • Het analyseren van de organisatie- en financieringsstructuur en deze optimaliseren waar nodig;
  • Het onderbouwen van beslissingen om te investeren.

Managementondersteuning voor mkb’ers

Beschik jij niet over de tijd of alle kennis om jouw organisatie op alle onderdelen te sturen? Maak dan gebruik van managementondersteuning! Door specialisten in de armen te nemen, maak jij stappen met jouw onderneming. Blijf betrokken bij alles wat er gebeurt, en laat je adviseren/ondersteunen bij bijvoorbeeld het inventariseren van brancheontwikkelingen, het onderbouwen van investeringsbeslissingen en de opbouw van de financieringsstructuur.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij jou ondersteunen en adviseren? Neem contact op met Hendriksen Corporate Finance Specialist, Cor Jan Verkerk, door te bellen naar 0546 – 62 99 00 of te mailen naar c.j.verkerk@hendriksen.nl. Vraag daarnaast eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan via de onderstaande knop.

Download onze gratis whitepapers over onder andere het bieden van managementondersteuning.

HCF-SPECIALS DOWNLOADEN

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.