Managementadvies


Als ondernemer zijn er veel ballen die je moet hooghouden. Een veranderende economie, trends en ontwikkelingen in jouw branche, veranderingen in wet- en regelgeving en maatschappelijke issues. Dergelijke veranderingen dwingen je om scherp te blijven. Ze hebben immers invloed op de continuïteit van jouw onderneming. Heb je daarbij behoefte aan managementadvies vanuit een extern adviesbureau? Hendriksen Corporate Finance geeft concrete adviezen waar je mee vooruit kan. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan met specialisten Cor Jan en Damy

Vrijblijvend adviesgesprek

Advies voor MKB’ers

Beschik je niet over voldoende tijd of alle kennis om jouw organisatie op alle onderdelen optimaal aan te sturen? Maak dan gebruik van de advisering van Hendriksen Corporate Finance. De adviezen die Hendriksen Corporate Finance verstrekt zijn uiteenlopend en hebben betrekking op onder andere:

  • Het verhogen van het rendement van jouw mkb-bedrijf;
  • Het inventariseren van brancheontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor jouw bedrijfsvoering;
  • Het benutten van automatiserings- en digitaliseringsmogelijkheden (denk aan Microsoft Power BI);
  • Het analyseren van de organisatie- en financieringsstructuur en deze optimaliseren waar nodig;
  • Het onderbouwen van beslissingen om te investeren.

Gratis whitepaper?

Wil je graag meer informatie over managementondersteuning? Of zoek je meer informatie over het herstructureren van jouw organisatie? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Kom met ons in contact

Onze specialisten Cor Jan Verkerk en Damy Heuver helpen je graag verder. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance

D. (Damy) Heuver

Analist Corporate Finance