Accountant in Ommen


Een accountant is een onmisbare partner voor lokale ondernemers. Jouw Hendriksen accountant in Ommen en omgeving helpt bij het opzetten en beheren van de boekhouding, biedt inzicht in financiële prestaties en identificeert kansen voor groei en verbetering. Daarnaast helpen onze adviseurs bij belastingaangiftes en het naleven van wet- en regelgeving. Kortom, samen met jouw accountant haal jij meer rendement uit jouw onderneming.

Adviesgesprek aanvragen

Kansen benutten met Hendriksen

De accountants en adviseurs van onze vestiging in Hardenberg zetten jouw cijfers om in bruikbare adviezen die jou helpen om elke kans te grijpen. Daarin is het belangrijk dat wij kennis hebben van jouw specifieke branche. Wij bieden dan ook gespecialiseerd advies voor ondernemers in onder andere deze branches:

 

Korte lijnen binnen een middelgroot familibedrijf

Bij Hendriksen, een middelgroot accountantskantoor in Twente, bieden wij jou alle zakelijke advies-specialismen die nodig hebt voor de groei van jouw onderneming. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met de boekhouding van je onderneming, de salarisadministratie voor je personeel, fiscaal advies, juridisch advies, subsidie-advies, financieringsadvies. Bovendien kun je bij ons rekenen op een vertrouwde en laagdrempelige sfeer, waardoor contact met onze adviseurs gemakkelijk is. Samenwerking met ons betekent meer rendement voor jouw onderneming.

 

Kom met ons in contact

Onze adviseurs in Hardenberg helpen je graag verder. Bel ons op 0523 – 27 06 48. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

 

 

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider / Accountant

W. (Wim) Potgieter RBc

Adviseur MKB

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance