Even voorstellen: Thessa van der Meij

18 oktober 2023 | Kantoornieuws


Beste ondernemer,

Sinds een half jaar ben ik werkzaam voor Hendriksen Accountants en Adviseurs. Wat in de eerste maanden opviel; Hendriksen heeft een klantenbestand met een merkbare diversiteit aan klanten. Familiebedrijven die al meer dan 3 generaties beslaan, maar ook spinoffs vanuit de hoge school en universiteit. En als teamleider van een groep van 7 opgeleide specialisten in o.a. Arbeidsrecht, Payroll en HR, mag ik die diverse groep ondernemers ten dienste staan! Ik stel mij graag aan je voor.

Ik ben Thessa van der Meij. Geboren en getogen in Almelo, maar vanuit school eerst voor 12,5 jaar op de Veluwe beland. Als projectmanager bij een onderhoudsbedrijf was ik verantwoordelijk voor het opzetten, plannen en bewaken van projecten. De knelpunten waren mijn uitdagingen! Waar projecten steeds opnieuw verdiend en gegund moesten worden, kan ik me nu goed inleven in de complexe wereld van werkgevers, die tussen goed werkgeverschap en winstgevendheid moeten balanceren. In deze baan deed ik ook mijn eerste ervaring met salarisadministratie op; ik was verantwoordelijk voor de administratie rondom een personeelsbestand van zo’n 100 collega’s.

Die werkervaring zorgde voor een verdere interesse in salarisadministratie en HR-advies, waarna ik de diverse opleidingen heb doorlopen om als geregistreerd payroll professional aan de slag te kunnen. Zodoende ben ik alweer sinds 1996 werkzaam als payroll professional / adviseur arbeidszaken en nu dus bij Hendriksen als teamleider Salaris en HR-advies – vanuit ‘mijn’ Almelo!

Werkgever, ik ben je graag ten dienste bij het opzetten van goede, nuttige, creatieve en betaalbare oplossingen wat betreft personeel en salaris! Dat doe ik uiteraard niet alleen, maar samen met mijn collega-adviseurs op gebied van HR, fiscaliteit en subsidies! Wil je een beroep op hen doen? Ik stel je graag persoonlijk aan ze voor! Je kunt mij per mail bereiken via t.vandermeij@hendriksen.nl en telefonisch via 0546 – 53 55 00.

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.