Sander van Beek nieuwe kantoorleider voor Hendriksen Accountants en Adviseurs in Enschede

23 april 2021 | Kantoornieuws


Na het vertrek van Arjan Winkelman, is er een nieuwe kantoorleider voor Hendriksen in Enschede, namelijk Sander van Beek. Sander is al ruim vijf jaar werkzaam bij Hendriksen als Belastingadviseur/Fiscalist. Het vrijkomen van deze functie was voor hem de uitgelezen kans om zijn ambitie – zich meer ontwikkelen als leidinggevende – waar te maken.

Sander is geboren en getogen in Enschede. Hij is 41 jaar, sinds een jaar getrouwd en hij heeft twee kinderen. Na zijn opleiding Fiscale Economie aan het Saxion in Enschede rondde hij met succes de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit in Leiden af. “Tijdens deze opleiding was ik reeds werkzaam in de accountancy” zo vertelt Sander. “Via enkele voorgaande werkgevers kwam ik bij Hendriksen Accountants en Adviseurs terecht. Een hele fijne werkgever waar ik veel vrijheden krijg en – zeker niet onbelangrijk – waar de kwaliteit van de dienstverlening op een erg hoog niveau is”. Ondanks een studententijd in Leiden, was Enschede altijd zijn stad. “Mijn hele vriendengroep en sociale leven bevindt zich hier en Enschede is natuurlijk een prachtige en ondernemende stad!” Al enige tijd ambieerde Sander een meer leidinggevende functie en wil hij deze kwaliteiten ontwikkelen. “Intern was mijn ambitie bekend en waren we al in gesprek om daar een passend traject voor te maken. Het vertrek van Arjan was natuurlijk spijtig, het was een fijne collega, maar qua tijdspad kon dit voor mij niet mooier zijn”. Het levert Sander een kans op die hij met beide handen grijpt.

In zijn nieuwe rol als kantoorleider is er wat minder tijd om zijn fiscale werkzaamheden uit te voeren. “Voor de klanten waar ik op dit moment het aanspreekpunt ben, zal ik dat in eerste instantie blijven. Klanten zijn mij gewend en dat voelt vertrouwd. Uit ervaring weten we dat het wisselen niet goed is voor de relatie met de klant. Een stabiel team houden, medewerkers in Enschede een duidelijk pad bieden en zorgen voor tevredenheid is nu de voornaamste focus voor mij als kantoorleider”. Van daaruit hoopt Sander met zijn team de vestiging Enschede verder uit te bouwen.

“Ik heb erg veel zin om de nieuwe uitdaging aan te gaan en samen met mijn nieuwe directe collega’s aan de slag te gaan. Voor een kennismaking staat de koffie natuurlijk altijd klaar!”

Afbeelding van Sander van Beek, fiscalist bij Hendriksen Accountants en Adviseurs

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.