Hendriksen: salarisadministratie Lonneker


Op zoek naar een salarisadministrateur in Enschede en omgeving? Met Hendriksen bespaar je tijd en geld. Onze adviseurs helpen bij het automatiseren van jouw salarissen, maar geven je ook advies over arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken en meer. Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan:

Adviesgesprek aanvragen

Salarisadministratie al interessant vanaf één loonstrook

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid die veel tijd kost. Maak het jezelf makkelijk en besteed jouw salarisadministratie uit. Wij verzorgen zowel de loonstroken, als de loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Omdat wij kosten per loonstrook berekenen, is onze salarisadministratie al vanaf één loonstrook financieel aantrekkelijk.

Personeelsadvies

Heb je personeel? Dan weet je dat dit meer uitdagingen met zich meebrengt dan enkel de loonadministratie. Onze HR-adviseurs begeleiden jou in het opzetten van een stevig personeelsbeleid en het oplossen van uiteenlopende vraagstukken:

  • contracten en reglementen;
  • ziekte, verzuim en re-integratie;
  • werving en selectie;
  • functioneren en beoordelen;
  • ontslag en uitdiensttreding.

AFSPRAAK MAKEN?

Wil je vrijblijvend met ons kennismaken? Onze adviseurs in Enschede en Almelo staan voor je klaar. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag een kosteloos adviesgesprek aan.

MAAK EEN AFSPRAAK

GRATIS WHITEPAPERS

Op zoek naar informatie over het aannemen van personeel, ziekteverzuim of ontslag- en transitievergoedingen? Download dan onze gratis hr-whitepapers.

WHITEPAPERS DOWNLOADEN

F. (Franciska) Schipper

E.C.G. (Edwin) Gasthuis RPP

Specialist Salaris & HR Advies.