Heb jij al Visionplanner?

Visionplanner ontwikkelt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Inmiddels werken meer dan 2.200 kantoren met Visionplanner cloud. Stel doelen voor je onderneming en houd in de gaten of deze behaald worden via het overzicht op het dashboard. Vergelijk jaren en krijg een overzichtelijke kostenspecificatie.

Adviesgesprek aanvragen

De meest efficiënte jaarrekening van Nederland

Met Visionplanner kunnen wij je helpen om precies die jaarrekening te maken voor jouw onderneming die jij nodig hebt. We kunnen daarnaast ook snel en efficient tussentijds cijfers presenteren. Hierdoor kun je de ontwikkelingen van je onderneming op de voet volgen. Het overzichtelijke dashboard geeft een goed overzicht van alle aspecten. Onze adviseurs helpen je graag met het interpreteren van deze cijfers. Belangrijk is dat je hier een conclusie uit kunnen trekken waar je op verder kunnen borduren. Onze specialisten zijn niet alleen adviseurs, maar kunnen ook strategisch meedenken waarmee ze echt meerwaarde kunnen toevoegen aan je onderneming.

Met maak je voor iedere klant precies die jaarrekening die hij nodig heeft. Snel en efficiënt voor klanten die je tussentijds ook al cijfers presenteert. Uitgebreid en mooi opgemaakt voor klanten die dat op prijs stellen.

Visionplanner jaarrekeningen zijn op de SBR standaard gebaseerd. De jaarrekening dossiers zijn ontworpen voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410

Tussentijdse Cijfers

Geef je klant wat hij nodig heeft.

Als accountants- of administratiekantoor beschik je over waardevolle informatie van je klant: zijn financiële cijfers. Met Visionplanner presenteer je in een handomdraai actuele cijfers waar je klant op kan sturen. Geconsolideerd, begroting, liquiditeitsprognose, KPI’s. Het is met Visionplanner allemaal mogelijk. En vanuit het dashboard kun je doorzoomen naar de achterliggende cijfers, tot aan de inkoopfactuur in de boekhouding toe!

Zo voeg je waarde toe voor je klanten.

M.J.B. (Marc) Oude Voshaar

Adviseur MKB

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief