Heb jij al Visionplanner?

Visionplanner ontwikkelt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Inmiddels werken meer dan 2.200 kantoren met Visionplanner cloud. Stel doelen voor je onderneming en houd in de gaten of deze behaald worden via het overzicht op het dashboard. Vergelijk jaren en krijg een overzichtelijke kostenspecificatie.

Adviesgesprek aanvragen

De meest efficiënte jaarrekening van Nederland

Met Visionplanner kunnen wij je helpen om precies die jaarrekening te maken voor je onderneming. We kunnen daarnaast ook snel en efficiënt tussentijds cijfers presenteren en analyseren. Hierdoor kun je de ontwikkelingen van je onderneming op de voet volgen en heb je 24/7 inzicht. Het overzichtelijke dashboard geeft een goed overzicht van alle aspecten. Je kunt dit dashboard zelf vormgeven zodat je de belangrijkste cijfers meteen voor handen hebt. Onze adviseurs helpen je graag met het interpreteren van deze cijfers.. Belangrijk is dat je hier een conclusie uit kunt trekken waardoor je stappen kunt maken. Onze specialisten zijn niet alleen adviseurs, maar kunnen ook strategisch meedenken waarmee ze echt meerwaarde kunnen toevoegen aan je onderneming.

Visionplanner jaarrekeningen zijn op de SBR standaard gebaseerd. De jaarrekening dossiers zijn ontworpen voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410.

Tussentijdse Cijfers

Krijg wat je nodig hebt.

Als accountants- of administratiekantoor beschik je over waardevolle informatie van je klant: zijn financiële cijfers. Met Visionplanner presenteer je in een handomdraai actuele cijfers waar je klant op kan sturen. Geconsolideerd, begroting, liquiditeitsprognose, KPI’s. Het is met Visionplanner allemaal mogelijk. En vanuit het dashboard kun je doorzoomen naar de achterliggende cijfers, tot aan de inkoopfactuur in de boekhouding toe!

Zo voeg je waarde toe voor je klanten.

RENDEMENTSSCAN AANVRAGEN

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.