Administratiekantoor Deventer


Zoek jij een administratiekantoor Deventer?  Bezoek dan eens ons administratiekantoor in Rijssen Wij hebben meerdere vestigingen door heel Overijssel om altijd dicht bij onze ondernemers te zitten. Bezoek ons kantoor in Rijssen, we leren je graag kennen. Om je volledig te kunnen focussen op je onderneming is het belangrijk dat je geen stress ervaart van je administratie. Kun jij ook geen plezier halen uit het bijhouden van de administratie? Wij helpen je graag, zodat jij je kan richten op dat wat je echt leuk vindt! De administratie moet doeg gedaan moet worden en kan belangrijk zijn om je onderneming in de goede richting te sturen. Wij helpen we je graag om je administratie op een gemakkelijke manier bij te houden zonder gedoe. Van de opzet van een administratie tot en met het verwerken van alle gegevens. In slechts 4 stappen brengen we je naar orde, overzicht en inzicht. Wij ontzorgen je graag zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is, namelijk ondernemen!

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Hoeveel extra tijd heb jij als wij je administratie automatiseren?

Hendriksen is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Ondernemerschap zit in ons bloed. Wij weten door onze eigen ervaringen wat ondernemers nodig hebben. Dus ben jij op zoek naar een administratiekantoor in Deventer? Administratieve dienstverlening is maatwerk, dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen je graag verder om je administratie op orde te houden en zicht te krijgen. Samen analyseren we je resultaten en denken we mee hoe je meer kunt halen uit je bedrijf.

#1 ONLINE BOEKHOUDEN

Je kunt gebruik maken van administratieve software die wij online aanbieden. Een groot voordeel is dat je geen eigen software hoeft aan te schaffen. Je beschikt altijd over de laatste versie en bij updates regelen wij alles voor je. Daarnaast zijn al je gegevens extreem goed beveiligd en kun je met een gerust hart je onderneming naar een hoger niveau tillen.

#2 SCAN EN HERKEN

Geen bureau vol met papieren en een administratie waar geen structuur in te krijgen is. Met Scan en Herken kun je de binnenkomende facturen scannen met je smartphone/tablet. Vervolgens schiet je ze in je online omgeving en wordt alles automatisch doorberekend en verwerkt. De software herkend de facturen en boekt ze op de goede plekken. Ondertussen houden wij een vinger voor je aan de pols en zijn we er voor je als je vragen hebt. Log hier eenvoudig in bij onze online dienst, scan en herken.

#3 BANKKOPPELING

Jouw bank(en) zijn probleemloos 1-op-1 te koppelen aan de online software. Zo wordt elke boeking op hetzelfde moment doorgeboekt in de administratie. Deze functie is super veilig en ontzorgt je nog meer, zodat jij tijd hebt voor belangrijkere zaken.

#4 DASHBOARD

Met het dashboard lees je je administratie ook nog eens een stuk gemakkelijker. Visionplanner geeft in kleur, grafisch en cijfermatig in één oogopslag, aan hoe jouw bedrijf ervoor staat. Jouw Hendriksen-adviseur bespreekt de resultaten periodiek met je.

Download voor meer hulp en advies onze Hend-Out Specials.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Accountantskantoor Holten, Accountant Zutphen, Accountant Rijssen, Accountant Deventer, Accountant Nijverdal, administratiekantoor Deventer

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.