Hendriksen: jouw administratiekantoor in Haaksbergen


Zoek jij een Administratiekantoor in Haaksbergen en omgeving?  Bezoek dan ons kantoor in Enschede. In 4 stappen brengen we je naar orde, overzicht en inzicht in jouw administratie.

Adviesgesprek aanvragen

Waarom meer tijd besteden aan je administratie dan nodig is?

In slechts 4 stappen brengen we je naar orde, overzicht en inzicht. Ben je het overzicht toch even kwijt? Dan staan onze adviseurs voor je klaar met persoonlijk advies.

#1 ONLINE BOEKHOUDEN

Maak gebruik van onze online administratieapplicaties. Een groot voordeel is dat je geen eigen software hoeft aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat je altijd met de laatste updates werkt. Je gegevens zijn goed beveiligd waardoor jij je met een gerust hart kunt focussen op ondernemen.

#2 SCAN EN HERKEN

Met Scan en Herken van Basecone kun je jouw binnenkomende facturen scannen met je telefoon. De app herkent de gegevens op de factuur en berekent alles automatisch door en verwerkt de factuur in jouw administratie. Ondertussen houden wij een vinger aan de pols en staan we klaar als je vragen hebt.

#3 BANKKOPPELING

Jouw bank(en) zijn probleemloos 1-op-1 te koppelen aan de online software. Dit regelen wij voor je.  Met zo’n koppeling wordt elke boeking direct doorgeboekt in de administratie. Ook dat scheelt jou weer kostbare tijd!

#4 Overzicht

The more you know: met het dashboard van VisionPlanner krijg je eenvoudig inzicht in jouw administratie. Zo weet je in één oogopslag hoe jouw bedrijf ervoor staat. Jouw Hendriksen-adviseur bespreekt de resultaten periodiek met je.

Afspraak maken?

Wil je vrijblijvend met ons kennismaken? Onze adviseurs in Enschede staan voor je klaar. Bel ons op 053 – 431 24 23. Of vraag direct een kosteloos adviesgesprek aan.

Maak een afspraak

Gratis whitepapers

Op zoek naar informatie over vennootschapsbelasting, een auto van de zaak, het aannemen van personeel of over bedrijfsoverdracht? Download dan onze gratis whitepapers.

Whitepapers Downloaden

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

M.W. (Marcel) Balvers

Adviseur MKB

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.