Administratiekantoor Overijssel

Bij Hendriksen Accountants besteed jij je administratie eenvoudig uit. Wij zorgen dat alles goed geregeld en op orde is. Dit doen wij al ruim 60 jaar voor vele ondernemers in Overijssel. Dus wil jij ook meer tijd overhouden om aan je dienst of product te werken? Je administratie altijd georganiseerd hebben en dus je administratie uitbesteden? Bekijk dan onze mogelijkheden en kom met ons in contact.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Administratie uitbesteden in Overijssel

Hendriksen is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Met vestigingen in heel Overijssel zitten we altijd dicht bij jou als ondernemer.  Ondernemerschap zit in ons bloed. Administratieve dienstverlening is maatwerk, dat begrijpen wij als geen ander. Dus ben jij op zoek naar een administratiekantoor in Overijssel? Wij helpen je graag met het organiseren, ordenen en automatiseren van je administratie.

Als ondernemer in Overijssel de administratie digitaliseren

Maak gebruik van administratieve software en automatiseer je administratie. Wij bieden verschillende softwarepakketten aan en vinden de meest geschikte voor jouw onderneming. Je beschikt altijd over de laatste versie en bij updates regelen wij alles voor je. Daarnaast zijn al je gegevens extreem goed beveiligd en kun je met een gerust hart je onderneming naar een hoger niveau tillen.

Geen bureau vol met papieren en een administratie en totaal geen overzicht. Met Scan en Herken scan je de binnenkomende facturen met je smartphone/tablet. Vervolgens schiet je ze in je online omgeving en wordt alles automatisch doorberekend en verwerkt. De software herkend de facturen en boekt ze op de goede plekken. Ondertussen houden wij een vinger voor je aan de pols en zijn we er voor je als je vragen hebt. Log hier eenvoudig in bij onze online dienst, scan en herken. Jouw bank(en) zijn probleemloos 1-op-1 te koppelen aan de online software. Zo wordt elke boeking op hetzelfde moment geboekt in de administratie.

Inzicht in je administratie als ondernemer in Overijssel

Met het dashboard lees je je administratie en stuk gemakkelijker. Visionplanner geeft in één oogopslag, een beeld hoe jouw onderneming in Overijssel ervoor staat.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

M.M. (Mathijs) Loohuis AA

Kantoorleider / Accountant

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider / Accountant

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.