Administratiekantoor Lochem


Zoek jij een administratiekantoor Borne? Kom eens bij ons langs in Rijssen! Je administratie goed bijhouden is belangrijk en noodzakelijk. Maar waarom zou je er meer tijd aan besteden dan nodig is? De administratie is iets wat gedaan moet worden. Niet alleen voor instanties die dit van je verlangen, maar ook voor je eigen inzicht. Een georganiseerde administratie geeft je de mogelijkheid om gestructureerde en gegronde keuzes te maken die je bedrijf ten goede komen.Hendriksen heeft het hele proces alvast voor je geprofessionaliseerd. Van de opzet van een administratie tot en met het verwerken van alle gegevens. In slechts 4 stappen brengen we je naar orde, overzicht en inzicht. Wij ontzorgen je graag zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is, namelijk ondernemen!

Rendementsscan aanvragen

Is het bijhouden van je administratie niet je hobby?

Hendriksen is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Ondernemerschap zit in ons bloed. Wij weten door onze eigen ervaringen wat ondernemers nodig hebben. Dus ben jij op zoek naar een administratiekantoor in Lochem? Administratieve dienstverlening is maatwerk, dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen je graag verder om je administratie op orde te houden en zicht te krijgen. Samen analyseren we je resultaten en denken we mee hoe je meer kunt halen uit je bedrijf.

#1 ONLINE BOEKHOUDEN

Je kunt gebruik maken van administratieve software die wij online aanbieden. Een groot voordeel is dat je geen eigen software hoeft aan te schaffen. Je beschikt altijd over de laatste versie en bij updates regelen wij alles voor je. Daarnaast zijn al je gegevens extreem goed beveiligd en kun je met een gerust hart je onderneming naar een hoger niveau tillen.

#2 SCAN EN HERKEN

Geen bureau vol met papieren en een administratie waar geen structuur in te krijgen is. Met Scan en Herken kun je de binnenkomende facturen scannen met je smartphone/tablet. Vervolgens schiet je ze in je online omgeving en wordt alles automatisch doorberekend en verwerkt. De software herkend de facturen en boekt ze op de goede plekken. Ondertussen houden wij een vinger voor je aan de pols en zijn we er voor je als je vragen hebt. Log hier eenvoudig in bij onze online dienst, scan en herken.

#3 BANKKOPPELING

Jouw bank(en) zijn probleemloos 1-op-1 te koppelen aan de online software. Zo wordt elke boeking op hetzelfde moment doorgeboekt in de administratie. Deze functie is super veilig en ontzorgt je nog meer, zodat jij tijd hebt voor belangrijkere zaken.

#4 DASHBOARD

Met het dashboard lees je je administratie ook nog eens een stuk gemakkelijker. Visionplanner geeft in kleur, grafisch en cijfermatig in één oogopslag, aan hoe jouw bedrijf ervoor staat. Jouw Hendriksen-adviseur bespreekt de resultaten periodiek met je.

Download voor meer hulp en advies onze Hend-Out Specials.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Accountantskantoor Holten, Accountant Zutphen, Accountant Rijssen, Accountant Deventer, Accountant Nijverdal

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.