Vraag de rendementsscan aan


Waar geeft de rendementsscan inzicht in?

  • Fiscale voordelen die je kunt behalen. Hoeveel van de belasting kun je terugvragen en heb je de afgelopen jaren echt alles teruggekregen waar je recht op had?
  • Optimalisatie van je loonadministratie. Salarisverwerking is een super nauwkeurig en precies werk. Hier mogen geen fouten in zitten en dit moet altijd op een goede manier gebeuren. Wij bekijken hoe jij nu de salarisverwerking uitvoert en geven je tips.
  • Hoe jij je liquide middelen optimaal kunt inzetten. Of je nu wilt investeren, een bedrijfsovername wilt gaan doen of problemen hebt met je liquide middelen, voor elk vraagstuk hebben wij een specialist die jou van persoonlijk advies kan voorzien.
  • Kostenbesparing en proces efficiëntie. Hoe zijn de processen binnen je onderneming ingericht? Kunnen deze anders en daarmee efficiënter worden ingericht?

FEITEN RENDEMENTSSCAN

✅80% van alle bedrijven die de rendementsscan aanvragen kunnen geld besparen;

✅Gemiddeld behalen de bedrijven die wij adviseren tot wel 40% meer rendement uit hun onderneming;

✅ We hebben al meer dan 200 bedrijven voorzien van een rendementsscan;

✅ Afgelopen jaar hebben we € 140.000,- aan subsidie opgehaald voor klanten waar zij in de eerste instantie geen rekening mee hadden gehouden.

WAAROM HENDRIKSEN

Jij hebt behoefte aan iemand die jou niet alleen de jaarrekening overhandigt, maar ook laat weten hoe je cijfers kunt verbeteren en waar nog meer winst valt te behalen. Kijken naar het verleden heeft geen zin. Wij gebruiken cijfers uit de jaarrekening om een plan te maken voor de toekomst. Onze drijfveer is jou te ondersteunen op weg naar succesvol zaken doen. Door je te inspireren, kansen te laten grijpen en kennis met je te delen. Wij streven naar maximaal rendement uit jouw onderneming. Met andere woorden: ondernemen met echt resultaat!

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de rendementsscan uit te voeren.

Klantverhalen

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.