Vraag de rendementsscan aan


✅80% van alle bedrijven die de rendementsscan aanvragen kunnen geld besparen;
✅Gemiddeld behalen de bedrijven die wij adviseren tot wel 40% meer rendement uit hun onderneming;
✅ We hebben al meer dan 200 bedrijven voorzien van een rendementsscan;
✅ Afgelopen jaar hebben we 140.000 euro aan subsidie opgehaald voor klanten waar zij in de eerste instantie geen rekening mee hebben gehouden

Vul je gegevens hieronder in:

Klant verhalen

           

Waarom de rendementsscan?

Daar zit je dan, voor jouw computer of laptop met je jaarrekening voor je. Deze is net door jouw accountant opgesteld of heb je zelf met bloed zweet en tranen gemaakt. De cijfers worden je niet duidelijk en het enige wat jij ziet is de winst (of het verlies) dat je hebt behaald. Misschien heb jij behoefte aan iemand die jou niet alleen de jaarrekening overhandigt, maar ook laat weten hoe je cijfers kunt verbeteren en waar nog meer winst valt te behalen. De rendementsscan helpt je om inzicht te krijgen in waar jij mogelijkheden laat liggen. 80% van alle bedrijven die onze rendementsscan doen kunnen uiteindelijk tijd, geld en/of grijze haren besparen. Onze klanten behalen tot wel 40% meer rendement uit hun onderneming door het advies en de ondersteuning van hun persoonlijke adviseur. Iets voor jou om te proberen? Vraag de scan dan nu aan! Vul je gegevens hieronder in en wij gaan de scan uitvoeren voor jouw onderneming.

Waarom zou je wachten? Van onze rendementsscan kun je alleen maar beter worden en er je voordeel mee doen. Volledig vrijblijvend werpen wij een professionele blik op jouw onderneming en adviseren wij over de kansen en mogelijkheden die wij nog onbenut zien.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de rendementsscan uit te voeren.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij helpen je om je te vinden waar je naar op zoek bent. Dus heb je hier niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Laat het ons weten!

Ja, ik heb gevonden wat ik zocht

Nee, ik heb niet gevonden wat ik zocht