Afstuderen bij Hendriksen


Wij zijn Hendriksen Accountants en Adviseurs. Hendriksen is een informele laagdrempelige organisatie, waar je veel ruimte krijgt om naast de klant te lopen, in kleine en grote stappen. Waar je mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen; jij kiest jouw pad, maar je loopt nooit alleen. Hendriksen Accountants en Adviseurs is met ruim 110 medewerkers, verdeeld over 7 vestigingen in Twente en Duitsland een toegankelijke no-nonsense organisatie waar persoonlijk contact met klanten nog hoog in het vaandel staat. Studenten zijn voor ons extreem waardevol. Een frisse en kritische blik houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. Het is belangrijk dat jij weet wie wij zijn, maar wij leren jou ook erg graag kennen. Stel jezelf daarom aan ons voor door op de knop hieronder te klikken.

STEL JEZELF AAN ONS VOOR!

Wat bieden wij onze stagiaires & afstudeerders?

  • Een eigen werkplek;
  • De mogelijkheid om een laptop van ons te gebruiken;
  • Je eigen computer;
  • Stagevergoeding tussen de 250 – 500 euro;
  • Kilometer vergoeding werk-privé en zakelijke kilometers;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Veelzijdige afstudeerplek waar je veel vrijheid krijgt en het vooruitzicht hebt op een baan binnen Hendriksen.

Onze klanten

Hendriksen Accountants en adviseurs wil van echt toegevoegde waarde zijn. Daarom doen wij meer dan het samenstellen van de jaarrekening. Voorop staat de vraag hoe onze klant meer rendement kan halen uit zijn bedrijf. Onze klantenportefeuille is heel divers. Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches. Ondernemingen van klein tot groot. Van zzp-er tot controleplichtige organisatie. Wij willen onze klant graag goed leren kennen. Daarom verdiepen wij ons in de onderneming en in de ondernemer. Die diversiteit is ideaal voor stagiairs en afstudeerders. Wij waarderen jullie frisse kijk op zaken omdat wij van mening zijn dat dit juist het verschil kan maken. Je bent van harte welkom!

Afstudeerstage Accountancy

Voor afstudeerders hebben wij uitdagende opdrachten met de mogelijkheid om na het afstuderen te blijven werken bij ons. Op de vestiging van jouw keuze voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en jouw onderzoeksvraag bepaal je in overleg met ons. Een ervaren collega met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring op doen? Ook dit is mogelijk. Hendriksen geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken binnen onze vestigingen. Wel zo fijn, dan kun je na je afstuderen gelijk aan de slag en ben je verzekerd van een uitdagende baan met leuke collega’s en een goede werkplek.

STEL JEZELF AAN ONS VOOR!

Meeloopstage Accountancy

Tijdens de stageperiode laten wij jou graag kennismaken met alle facetten van ons mooie beroep en onze dynamische organisatie. Daar zijn we trots op. Als familiebedrijf onderscheiden wij ons ten opzichte van andere grote accountantskantoren. Hoe? Door ons juist te focussen op jou als persoon. Want het is toch belangrijk om te ontdekken welke aspecten van het vak bij jou passen en welke wat minder. Hoe mooi is het om jouw eigen sterke persoonlijke eigenschappen in te zetten en erachter te komen waar je je nog kunt ontwikkelen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je een goed beeld krijgt van ons dagelijkse werk. Samen met jou zorgen we voor een uitdagende periode. En als de klik er is ben je van harte welkom om je carrière bij ons te starten!

STEL JEZELF AAN ONS VOOR!

G.J. (Gerbert-Jan) Hendriksen AA/RB

Directie / Accountant